image

Q8 KPE

'Een leergierige nieuweling'
Contactpersoon: De heer Rob de Bruijn
Functie: Project Engineer
'Doordat er weinig details van de ondergrondse infra inzichtelijk zijn, heeft Dura Vermeer een mooie uitdaging met de aanleg van een nieuwe bluswaterleiding en een nieuw oliehoudend waterriool', concludeert De Bruijn.
Lees volledige testimonial

Q8 KPE

'Een leergierige nieuweling'

Projectfeiten

Projectlocatie: Europoort
Duur project: circa 9 maanden
Aanneemsom: circa € 1.000.000,-
Werkzaamheden: aanleg GVK hoofdbrandblusleiding

Veiligheidsbesef
'In het kader van aangescherpte regelgeving moesten delen van de huidige brandblusleiding vervangen worden. Tijdens het offertetraject speelde prijs niet eens de doorslaggevende rol om voor een bepaalde bouwer te kiezen. Het Plan van Aanpak, met name het onderdeel veiligheid overtuigde ons om voor Dura Vermeer te kiezen', vertelt De Bruijn.

Nieuweling
De Bruijn: 'Dura Vermeer is relatief nieuw in de industrie, maar anticipeert pro-actief. Ze zijn leergierig en durven vragen te stellen als er iets niet duidelijk is. De organisatie heeft, in de korte periode dat hij hier aanwezig is, relatief grote stappen in zijn ontwikkeling doorgemaakt.'

Tip voor Dura Vermeer
'In vergelijking met andere bedrijfstakken wordt in de industrie veel voorbereid en uitgewerkt alvorens aan de slag te gaan. Om het aandeel in deze bedrijfstak te vergroten, zou Dura Vermeer nog meer nadruk mogen leggen op engineering en planmatig werken', licht De Bruijn toe.